Upisni postupak

1. Za polaznike bez predznanja:
Prijavite se na 023 326 676, info@calimerojezici.hr ili osobno u Vinkovačkoj 11a i rezervirajte svoje mjesto u grupi. Čim se grupa u traženom terminu oformi (ukoliko već nije formirana u trenutku vaše prijave), kontaktirat ćemo vas da dođete na upis.
Ukoliko imate bilo kakvo predznanje jezika koji želite upisati, preporučamo besplatne konzultacije s profesorom jezika. Nakon konzultacija, moguće je da preporučeni stupanj ne bude početni (npr. ako imate kontakte s inozemstvom, putujete, učili ste strani jezik u školi ali davno, čitate ili ste svoje znanje stekli gledanjem filmova...). Ako je vaše znanje ipak preslabo za višu razinu, profesorica će vam preporučiti početnu grupu.

2. Za polaznike s predznanjem:
Idite na naše online testove te riješite pismeno testiranje uz okvirnu povratnu informaciju. Nakon što riješite pismeni dio testa, idite na formular za upis. Ukoliko u roku od 24 sata ne dobijete povratnu informaciju (PROVJERITE I NEŽELJENU POŠTU!), nazovite nas-znači da mail nije stigao do nas.
Nakon pismenog dijela testiranja slijedi usmeno, u trajanju od desetak minuta.

-TESTIRANJE JE BESPLATNO.-

3. Ukoliko se nakon prijave ili testiranja odlučite za upis, telefonski možete izvršiti upis, a zatim, u dogovorenom terminu doći u školu i sklopiti ugovor i izvršiti uplatu. Za upis je potrebna osobna iskaznica i OIB polaznika. Trajanje akcijskih ponuda provjerite u cjeniku.

4. Grupe se formiraju za sve jezike i termine za koje se prijavi dovoljan broj polaznika (min 6, max 11).

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nazovite i van radnog vremena tajništva-

PON-PET 8-20

023 326 676

TU SMO ZA VAS!

Karta