Dojmovi polaznika - djeca

Ivan Sori

Ivan Sorić

5. razred, engleski jezik

Ja pohađam Calimero 8 godina. Naša učiteljica je zakon i dobro objasni novo gradivo. Volim Calimero jer na njemu mogu štošta novog naučiti i zabaviti se sa svojim prijateljima. Calimero je zakon <3 <3 <3

Stella Gambiraža

Stella Gambiraža

6. razred, engleski jezik

Idem na Calimero već 8 godina. Imam puno društva i jako je zabavno učiti. Mogu pitati profesoricu sve što ne znam i ona će mi sve objasniti. U školi mi je jako pomoglo i sve radimo unaprid i sve temeljito prođemo.

Marijeta Marić

Marijeta Marić

6. razred, engleski jezik

Pohađam Calimero već 7 godina. Jako mi se sviđa jer ono što učimo na Calimeru, u školi učimo nekoliko mjeseci poslije tako da uvijek odlično shvatim gradivo. Uvijek se smijemo i gradivo učimo na bolji, zanimljiviji i zabavniji način. Bolje shvatim na Calimeru. Prosjek iz engleskog u školi mi je svake godine sve bolji i bolji, a i ne učim previše za ispite i napišem bez greške.

Dora Tomić

Dora Tomić

6. razred, engleski jezik

Pohađam Calimero već 8 godina. U Calimeru mi se sviđa to što ovdje učimo gradivo prije nego to učimo u školi. I to što nam nastavnica sve dobro objasni i onda u školi sve dobro razumijem.

Anamaria Tokić

Anamaria Tokić

6. razred, engleski jezik

Pohađam školu Calimero već 4 godine i jako mi se sviđa zato što učimo više i jer imamo već ekipu i svi se skupa šalimo i učimo engleski jezik i profesori su najbolji.

Marino Mitrović

Marino Mitrović

6. razred, engleski jezik

Idem na Calimero 4 godine. Sviđa mi se zato što učimo na Calimeru ono što za 3 mjeseca to učimo u školi. Moj razred mi je super zato što me uvijek nasmiju.

Josip Župan

Josip Župan

6. razred, engleski jezik

Idem u Calimero već 4 godine. Sviđa mi se jer na Calimeru učimo ono što u školi učimo 3 mjeseca poslije i na Calimeru je lakše naučiti jer nas je malo.

Karlo Gambiraža

Karlo Gambiraža

6. razred

Školu Calimero pohađam već 5 godina i jako mi se sviđa jer mi puno pomaže oko gramatike u školi. Želja mi je studirati engleski jezik. Sve mi je super pogotovo društvo.

Luciana

6. razred, engleski jezik

Pohađam školu Calimero zato što volim engleski i volim svoju profesoricu koja mi pomaže da mi lakše bude u školi. I volim kad zajedno idemo na izlete. npr. kad smo išli u Gardaland. Volim svoju ekipu i svoju profesoricu. Svi se dobro zabavljamo.

Laura

3. razred, engleski jezik

Ja volim ići u Calimero zato što volim svoju učiteljicu. Calimero mi pomaže i u školi. Volim sve svoje prijatelje i volim se igrati i pričati na engleskom. I naravno da ne zaboravim da volim igrati Lucky says.

Katarina Arbanas

8. razred, engleski jezik

Pohađam školu Calimero već 8 godina. Jako mi se sviđa to što mogu bez problema pitati profesoricu nešto što ne znam i ona to objasni. Dosta mi pomaže u gramatici i vokabularu. Pomoglo mi je da se oslobodim i ne bojim pričati i koristiti engleski jezik.

Dora Rade

8. razred, engleski jezik

Pohađam već 7 godina. Sviđa mi se raditi u manjoj i opuštenijoj grupi gdje možeš pitati profesoricu da ti objasni gradivo koje ne razumiješ.

Tereza Rade

4. razred

Meni se na Calimeru sviđa jer je zabavno i popravila sam se u osnovnoj školi. Kad sam krenula u Calimero u osnovnoj školi dobivala sam samo super petice. Volim Calimero i tamo je vrlo zabavno.

Jakov Škaulj

4. razred

Ja jako volim ići na Calimero jer nam jako pomaže u školi i jako nam je dobro ovdje.

Patricija Škara

4. razred

Volim Calimero jer imamo izlete. I imam sve 5 iz engleskog zbog Calimera. I imamo radionice.

Simona Dukić

3. razred

Meni se na Calimeru sviđa što imamo dobre učiteljice i što igramo puno igara.

Roko

3. razred

Volim engleski. Također volim svoju učiteljicu. Najviše mi se sviđa igrati razne igre. Volim sve svoje prijatelje. Calimero mi je najdraža škola.

Sara Furundžija

Calimero je zakon. Tu sam naučila dosta i to mi je dosta značilo u školi. Ovdje u Calimeru već sam 4. razred. Obožavam Calimero jer sam ovdje stekla prijateljice, upoznala super učiteljice... Ponavljam Calimero je zakon. I <3 Calimero.

Lucija Tomić

6. razred, engleski jezik

Školu Calimero pohađan već 8 godina. Ovdje mi se sviđa to što onda u školi puno bolje razumijem engleski i to što sam upoznala puno novih prijatelja. Drago mi je što nema jako puno učenika u grupi tako da možemo bolje učiti i razumjeti gradivo.

Lucija Utković

3. razred

Meni se na Calimeru najviše svidjelo što igramo igara. U školi mi je Calimero pomogao jer imam petice u školi.

Ivana Dokoza

3. razred

Ja volim ići u Calimero zato što učim engleski jezik. Jer igramo razne igre, naprimjer Lucky says. Engleski u Calimeru mi jako pomaže u školi. I zato što mi se sviđa teacher.

Lorena

3. razred

Meni se sviđa ići u Calimero zbog toga što sam u školi puno bolja. I zato što se i igramo i što pjevamo.

Roko Vučetić

3. razred

Sviđa mi se ići u Calimero zato što igramo puno igara od kada idem u Calimero u školi dobivam same petice.

Barbara Zrilić

3. razred

Ja volim ići u Calimero. Jer su učiteljice smiješne i zabavne. Puno mi je pomogao Calimero. Jako je zabavno i uzbudljivo u Calimeru. A i društvo je super! Zato volim Calimero!

Marta

3. razred

Ja volim ići u Calimero zato što imamo dobre učiteljice i zato što otkad sam krenula u Calimero sve su mi bolje ocjene u školi. Igram zanimljive igre koje mi se jako sviđaju.

Karta