Facebook
Škola jezika Calimero

DOJMOVI POLAZNIKA - ODRASLI


Calimero škola u mom životu ima neizmjerno veliku ulogu, uči me jezik koji mi je neophodan u poslovnom i privatom životu. Prof. Nataša ima toliko ljubavi i strpljenja za nas odrasle učenike da nas nauči jezik da joj i 1001. put nije teško ponoviti isto gradivo. Ovaj tečaj smatram najbolje iskorištenim slobodnim vremenom. Upisati Calimero školu bila je jedna od najpametnijih odluka u mom životu.
Nina Vučenović, engleski jezik
Calimero je najbolja odluka koju sam donijela u prethodne dvije godine. Pametno utrošeno vrijeme. Pametno utrošen novac. Znanje je moć!
Josipa Friganović, engleski jezik
U Calimeru sam provela protekle 3 godine u ugodnom društvu i motivirajućem okruženju učeći engleski jezik. Naša profesorica Nataša uvijek je bila nasmijana i u veseloj radnoj atmosferi poticala nas da što bolje ovladamo engleskim jezikom, prenoseći na nas svoje bogato znanje. Svima preporučam da poklone svoje povjerenje Calimeru jer sigurno nećete pogriješiti!
Natalija, engleski jezik
Pohađanje tečaja stranog jezika pružilo mi je nova iskustva i znanja. Pružena mi je mogućnost aktivnog sudjelovanja u programu i davanja kvalitetne povratne informacije. Naša profesorica ima suvremen pristup održavanja nastave kao i zadovoljavanja jezičnih potreba polaznika, a sve to uz ugodnu i prijateljsku atmosferu.
Katja Miletić, engleski jezik
Krenula sam na tečaj početkom godine i osim Ich liebe dich nisam znala ni riječi njemačkog. Nakon 3 mjeseca oduševljena sam količinom usvojenog gradiva i stručnošću profesora.
Ivana Utković, njemački jezik
Jedna zaista prijateljska atmosfera. Društvo u kojem je važno naučiti a da pritom nije striktno određen način na koji to ostvariti. Svatko slobodno može izrazit svoj stav i svi su jednako uvaženi. Još jedna dobra stvar, mada ih stvarno ima puno je što su grupe tako raspoređene da su kolege oko nas sa istim stupnjem znanja tako da se lako opustite te nema srama koji vas može kočiti ili usporavati. Sasvim je normalno da na predavanju grickate bombone ili pijete kavu. Mjesto gdje na opušten način možete steći željeno znanje i ugodne prijatelje.
Ivan Knežević, engleski jezik
Već par godina pohađam tečaj engleskog, a moj napredak najbolje vide gosti s kojima komuniciram svakodnevno tijekom ljeta. Poznanstvo između polaznika je s godinama preraslo u prijateljstvo i druženje i i zvan škole. Preporučam svimaaaa!
Martin Gvardiol, engleski jezik
Školu stranih jezika Calimero, sam prvenstveno upisala zbog potrebe engleskoga jezika u mojem poslu. Profesorica Nataša Nisi Grubić se trudi da nam na što bolji i zanimljiviji način objasni gradivo (čak nas i sili da pišemo domaće zadaće :) ). Škola mi je uistinu pomogla u nadogradnji engleskoga jezika, obnovila sam svoje znanje i naučila nove riječi. Ako je netko željan znanja kroz zabavu svakako bih mu preporučila Calimero. :)
Nikolina Radić, engleski jezik
Uskoro će biti dvije godine da pohađam Calimero školu i rezultati su više od očekivanog. Prezadovoljna sam načinom rada, vrlo temeljit a opet opušten, organiziran na način da se uz razgovor, igru, rad u parovima, audio i video vježbe, redovitim kontrolama znanja (ispitima) osigura siguran razvoj i napredak govornog gramatičkog, pravospisnog engleskog jezika. Koristim priliku da se zahvalim cijelom Calimero timu, a posebno učiteljici Nataši for being such a good teacher and a great person! Čestitke na dosadašnjem radu i najbolje želje za budući rad.
Helena Mikulić, engleski jezik
Oduvijek su me interesirali jezici. Svakodnevno se na poslu susrećem s talijanskim jezikom. Zato sam odlučila proširiti svoje površno znanje talijanskog jezika. Drago mi je da sam upisala ovaj tečaj jer je i koristan i zabavan. Naša grupa je mala, ali mi je lijepo družiti se s njima. Naša učiteljica Danijela nam je sa svojim vještim prenošenjem znanja i svojim pozitivnim i vedrim stavom uistinu olakšala učenje. Grazie Danijela.
Katarina Knežević, talijanski jezik
Upisala sam tečaj talijanskog jezika kako bi nadopunila prethodna znanja i upoznala nove ljude. Stekla sam odličan i vrlo pozitivan dojam o kolegicama koje su sa mnom u grupi, općenito o školi i o profesorima, a posebno o našoj profesorici talijanskog jezika koja je jako zanimljiva, pristupačna i vesela osoba, a nadasve vrlo stručna u svom poslu. Uglavnom, sve u svemu, samo riječi hvale!
Antonela, talijanski jezik
Upisala sam tečaj iz čiste dosade. Nisam mislila da će me ovoliko zanimati i da ću ovoliko naučiti. Jako mi se sviđaju metode i pristup kojima nam profesor prenosi znanje. Radna atmosfera u našoj grupi je više nego odlična. Svi smo se jako povezali i sprijateljili. Osim znanja, sviđa mi se i naše slatko druženje.
Božica Batur, njemački jezik
Grupa je odlična, u isto vrijeme se radi, ali i zabavlja. Nema nikakvog pritiska, profesor je smiren i odvoji vrijeme za svakog. Pošto idem u srednju školu njemački mi je bio veliki problem jer osim gramatike nisam znao guknuti ni riječi njemačkog. A uz ovu grupu rad od svega par tjedana naučio sam slagati i izgovarati rečenice (koliko, toliko), a i stanje u školi se poboljšalo.
Šime Mitrović, njemački jezik
Upisala sam tečaj njemačkog jezika krenuvši od razine A1/1 misleći kako ćeto biti dosta i da neću imati poticaja za više. Zahvaljujući ugodnoj, raspoloženoj atmosferi, profesionalnosti profesora i škole sad sam već na razini A2/1. Mislim da se s tim vidi moje zadovoljstvo. Sve pohvale.
Paula Glavić, njemački jezik
Na njemački sam krenula sa željom da naučim pravilno govoriti, pisati jezik koji mi je već bio poznat samo ga treba doraditi, naučiti pravilno. Unatoč činjenici da nemam dovoljno vremena za učenje, trudim se i dani i sati provedeni na satovima njemačkog mi predstavljaju radost i ugodno druženje. Njemački je postao moj hobi.
Jasmina Fabijanić Božanić, njemački jezik
Tečaj njemačkog jezika mi se jako sviđa. Naučila sam mnogo, zavoljela jezik i stekla poznanstva. Profesor je jako stručan i super objašnjava. Jako sam zadovoljna što sam upisala tečaj upravo u ovoj školi. Hvala Vam!
Marija Lisica, njemački jezik
Krenula sam na tečaj talijanskog jer planiram odseliti u Italiju živjeti i raditi. Jako sam zadovoljna sa školom, a posebno s profesoricom Danijelom jer ima poseban pristup prema nama. Puno sam naučila i zahvalna sam na svemu. Puno Vam hvala!
Lovorka Orović, talijanski jezik
Moj dojam o talijanskom jeziku je jako pozitivan. Naučila sam puno toga, profesorica je jako dobra, sve detaljno objašnjava i uvijek nam objasni što nam nije jasno. Krenula sam na tečaj zbog posla da se mogu sporazumjeti.
Tea Kovačević, talijanski jezik
Online test

Telefon: 023/326-676
GSM: 098/618-202
E-pošta: calimerozadar@net.hr

next prev