Dojmovi polaznika - odrasli

Barbara Šimunić

Barbara Šimunić

Školu Callimero preporučila bih svakome tko želi na kvalitetan, zabavan i kreativan način usavršiti znanje stranog jezika. A sve to omogućuje vrlo stručno i ljubazno osoblje.

Kata Jelača

Kata Jelača

engleski jezik

Tečaj engleskog jezika u školi za strane jezike Calimero, pohađam već dvije godine (4 semestra). Tečaj sam upisala, bez ikakvog poznavanja engleskog jezika, u starijoj životnoj dobi (73 godine). Učitelji stručno i pristupačno prezentiraju gradivo. Aktivnim podučavanjem, u opuštenoj radnoj atmosferi, potiču polaznike uz individualni, na timski i grupni rad. Svoju želju za ustrajnim učenjem engleskog jezika uz pravu metodologiju rada stručnih predavača, potiče i sjajna ekipa polaznika škole za strane jezike Calimero uz koje i učenje postaje zabava.

Katarina Nevistić

Katarina Nevistić

engleski jezik

Calimero školu stranih jezika preporučujem svima onima koji se žele osloboditi straha od izražavanja na stranom jeziku. Uz veoma kreativan način izvođenja nastave, koji potiče pozitivnu dinamiku grupe i stvara opuštenu poticajnu/stimulirajuću atmosferu, te individualan pristup, profesorica mi je pomogla da poboljšam svoj konverzacijski i gramatički dio engleskog jezika. A pored toga upoznala sam i mnogo zanimljivih ljudi, koji su proces učenja engleskog jezika učinili još zanimljivijim

Iva Čakarun

Iva Čakarun

Tečaj mi je pomogao poboljšati pravilnu upotrebu glagolskih vremena u govoru i pisanju. Oduševljena sam teacher Natašom koja je s toliko uložene energije, predavanje uvijek učinila zabavnim i korisnim. Kroz rješavanje vježbi i u komunikaciji s grupom uvijek je bilo zabavno i puno sam naučila. Preporučila bih ovaj tečaj svima koji žele poboljšati svoje znanje na svim razinama.

Andrea Brajković

Andrea Brajković

njemački jezik

Tečaj njemačkog jezika upisala sam prije 2 godine i ovaj tečaj smatram super iskorištenim slobodnim vremenom. Radna atmosfera u našoj grupi je više nego odlična. Sve odrađujemo kroz smijeh, opušteno i bez pritiska. Jako mi se sviđaju metode i pristup kojima nam profesor Botić prenosi znanje. On je jako stručan, super objašnjava i uvijek uzme vremena da se posveti svakome posebno. Jako sam zadovoljna što sam upisala tečaj upravo u ovoj školi.

Nina Vučenović

Nina Vučenović

engleski jezik

Calimero škola u mom životu ima neizmjerno veliku ulogu, uči me jezik koji mi je neophodan u poslovnom i privatom životu. Prof. Nataša ima toliko ljubavi i strpljenja za nas odrasle učenike da nas nauči jezik da joj i 1001. put nije teško ponoviti isto gradivo. Ovaj tečaj smatram najbolje iskorištenim slobodnim vremenom. Upisati Calimero školu bila je jedna od najpametnijih odluka u mom životu.

Josipa Friganović

Josipa Friganović

engleski jezik

Calimero je najbolja odluka koju sam donijela u prethodne dvije godine. Pametno utrošeno vrijeme. Pametno utrošen novac. Znanje je moć!

Natalija

Natalija

engleski jezik

U Calimeru sam provela protekle 3 godine u ugodnom društvu i motivirajućem okruženju učeći engleski jezik. Naša profesorica Nataša uvijek je bila nasmijana i u veseloj radnoj atmosferi poticala nas da što bolje ovladamo engleskim jezikom, prenoseći na nas svoje bogato znanje. Svima preporučam da poklone svoje povjerenje Calimeru jer sigurno nećete pogriješiti!

Katja Miletić

Katja Miletić

engleski jezik

Pohađanje tečaja stranog jezika pružilo mi je nova iskustva i znanja. Pružena mi je mogućnost aktivnog sudjelovanja u programu i davanja kvalitetne povratne informacije. Naša profesorica ima suvremen pristup održavanja nastave kao i zadovoljavanja jezičnih potreba polaznika, a sve to uz ugodnu i prijateljsku atmosferu.

Ivana Utković

Ivana Utković

njemački jezik

Krenula sam na tečaj početkom godine i osim Ich liebe dich nisam znala ni riječi njemačkog. Nakon 3 mjeseca oduševljena sam količinom usvojenog gradiva i stručnošću profesora.

Ivan Knežević

Ivan Knežević

engleski jezik

Jedna zaista prijateljska atmosfera. Društvo u kojem je važno naučiti a da pritom nije striktno određen način na koji to ostvariti. Svatko slobodno može izrazit svoj stav i svi su jednako uvaženi. Još jedna dobra stvar, mada ih stvarno ima puno je što su grupe tako raspoređene da su kolege oko nas sa istim stupnjem znanja tako da se lako opustite te nema srama koji vas može kočiti ili usporavati. Sasvim je normalno da na predavanju grickate bombone ili pijete kavu. Mjesto gdje na opušten način možete steći željeno znanje i ugodne prijatelje.

Martin Gvardiol

Martin Gvardiol

engleski jezik

Već par godina pohađam tečaj engleskog, a moj napredak najbolje vide gosti s kojima komuniciram svakodnevno tijekom ljeta. Poznanstvo između polaznika je s godinama preraslo u prijateljstvo i druženje i izvan škole. Preporučam svimaaaa!

Nikolina Radić

Nikolina Radić

engleski jezik

Školu stranih jezika Calimero, sam prvenstveno upisala zbog potrebe engleskoga jezika u mojem poslu. Profesorica Nataša Nisi Grubić se trudi da nam na što bolji i zanimljiviji način objasni gradivo (čak nas i sili da pišemo domaće zadaće :) ). Škola mi je uistinu pomogla u nadogradnji engleskoga jezika, obnovila sam svoje znanje i naučila nove riječi. Ako je netko željan znanja kroz zabavu svakako bih mu preporučila Calimero. :)

Helena Mikulić

Helena Mikulić

engleski jezik

Uskoro će biti dvije godine da pohađam Calimero školu i rezultati su više od očekivanog. Prezadovoljna sam načinom rada, vrlo temeljit a opet opušten, organiziran na način da se uz razgovor, igru, rad u parovima, audio i video vježbe, redovitim kontrolama znanja (ispitima) osigura siguran razvoj i napredak govornog gramatičkog, pravospisnog engleskog jezika. Koristim priliku da se zahvalim cijelom Calimero timu, a posebno učiteljici Nataši for being such a good teacher and a great person! Čestitke na dosadašnjem radu i najbolje želje za budući rad.

Marinka

engleski jezik

Škola je super, atmosfera je predobra. Naša teacherica je najbolja, zabavna, opuštena i susretljiva. Puno se radi, ali nije zahtjevno. Svakako preporučam. Calimero is the best!

Katarina Knežević

talijanski jezik

Oduvijek su me interesirali jezici. Svakodnevno se na poslu susrećem s talijanskim jezikom. Zato sam odlučila proširiti svoje površno znanje talijanskog jezika. Drago mi je da sam upisala ovaj tečaj jer je i koristan i zabavan. Naša grupa je mala, ali mi je lijepo družiti se s njima. Naša učiteljica Danijela nam je sa svojim vještim prenošenjem znanja i svojim pozitivnim i vedrim stavom uistinu olakšala učenje. Grazie Danijela.

Antonela

talijanski jezik

Upisala sam tečaj talijanskog jezika kako bi nadopunila prethodna znanja i upoznala nove ljude. Stekla sam odličan i vrlo pozitivan dojam o kolegicama koje su sa mnom u grupi, općenito o školi i o profesorima, a posebno o našoj profesorici talijanskog jezika koja je jako zanimljiva, pristupačna i vesela osoba, a nadasve vrlo stručna u svom poslu. Uglavnom, sve u svemu, samo riječi hvale!

Božica Batur

njemački jezik

Upisala sam tečaj iz čiste dosade. Nisam mislila da će me ovoliko zanimati i da ću ovoliko naučiti. Jako mi se sviđaju metode i pristup kojima nam profesor prenosi znanje. Radna atmosfera u našoj grupi je više nego odlična. Svi smo se jako povezali i sprijateljili. Osim znanja, sviđa mi se i naše slatko druženje.

Šime Mitrović

njemački jezik

Grupa je odlična, u isto vrijeme se radi, ali i zabavlja. Nema nikakvog pritiska, profesor je smiren i odvoji vrijeme za svakog. Pošto idem u srednju školu njemački mi je bio veliki problem jer osim gramatike nisam znao guknuti ni riječi njemačkog. A uz ovu grupu rad od svega par tjedana naučio sam slagati i izgovarati rečenice (koliko, toliko), a i stanje u školi se poboljšalo.

Paula Glavić

njemački jezik

Upisala sam tečaj njemačkog jezika krenuvši od razine A1/1 misleći kako ćeto biti dosta i da neću imati poticaja za više. Zahvaljujući ugodnoj, raspoloženoj atmosferi, profesionalnosti profesora i škole sad sam već na razini A2/1. Mislim da se s tim vidi moje zadovoljstvo. Sve pohvale.

Jasmina Fabijanić Božanić

njemački jezik

Na njemački sam krenula sa željom da naučim pravilno govoriti, pisati jezik koji mi je već bio poznat samo ga treba doraditi, naučiti pravilno. Unatoč činjenici da nemam dovoljno vremena za učenje, trudim se i dani i sati provedeni na satovima njemačkog mi predstavljaju radost i ugodno druženje. Njemački je postao moj hobi.

Marija Lisica

njemački jezik

Tečaj njemačkog jezika mi se jako sviđa. Naučila sam mnogo, zavoljela jezik i stekla poznanstva. Profesor je jako stručan i super objašnjava. Jako sam zadovoljna što sam upisala tečaj upravo u ovoj školi. Hvala Vam!

Lovorka Orović

talijanski jezik

Krenula sam na tečaj talijanskog jer planiram odseliti u Italiju živjeti i raditi. Jako sam zadovoljna sa školom, a posebno s profesoricom Danijelom jer ima poseban pristup prema nama. Puno sam naučila i zahvalna sam na svemu. Puno Vam hvala!

Tea Kovačević

talijanski jezik

Moj dojam o talijanskom jeziku je jako pozitivan. Naučila sam puno toga, profesorica je jako dobra, sve detaljno objašnjava i uvijek nam objasni što nam nije jasno. Krenula sam na tečaj zbog posla da se mogu sporazumjeti.

Karta